Word nu lid!

Bedrijfsgegevens
Uw persoonsgegevens

Word lid!

Sluit u aan bij de VOC om zakelijk én bourgondisch te netwerken!
Na aanmelding ontvangt u de inloggegevens voor onze website zodat u zelf uw gegevens verder kunt invullen. Bij vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.

 

De VOC / Voorwaarden:

De Netwerk de VOC is een non-profit netwerk met als doel het faciliteren van netwerken voor en door haar deelnemers. De rechtsvorm is een stichting met onbezoldigde bestuurders. Met de bijdragen van de deelnemers worden tenminste 4 evenementen per jaar georganiseerd.
 
De jaarlijkse bijdrage (€ 120,- excl. btw) is voor het kunnen deelnemen aan de evenementen van de VOC. Ieder jaar tegen het einde van het jaar kan de deelname worden beëindigd. De factuur voor de jaarbijdrage wordt in januari verstuurd en dient binnen 2 weken te worden voldaan. De kosten voor niet tijdige betaling komen voor rekening van de deelnemer.
 
De bestuurders handelen uitsluitend namens de VOC, tenzij expliciet anders is aangegeven. De VOC is verzekerd voor calamiteiten maar is nimmer aansprakelijk jegens haar deelnemers, sponsoren of leveranciers. De deelnemer dient zelf, indien gewenst c.q. verplicht, zorg te dragen voor een toereikende verzekering.
 
Inschrijving voor de evenementen geschiedt op volgorde van aanmelding. Na ontvangst van de factuur kan niet meer worden geannuleerd: de VOC dient ook haar leveranciers te betalen. De VOC zal zich natuurlijk inspannen om vrijgevallen plaatsen te vullen met late aanmelders. 

Door aanmelding bij de VOC accepteert u deze deelnemers-voorwaarden.
 

Bent u al lid?

Bent u reeds lid? Dan kunt u hier inloggen.

Direct toegang?

Indien u direct toegang tot onze intranetomgeving wil kunt u zich ook aanmelden als prospect. U krijgt dan direct toegang en u heeft de mogelijkheid aanmeldingen voor evenementen door te geven, u bent dan echter nog geen lid.
BaseNet 2021 ©