Visie / Doel

De VOC heeft als enige doel het bevorderen van het netwerken tussen haar leden. Niet meer en niet minder!

Wij doen dit door het organiseren van effectieve zakelijke evenementen. Daarbij staat altijd het creëren en behouden van zinvolle zakelijke contacten centraal. Ieder evenement is zo georganiseerd dat iedereen op informele wijze altijd nieuwe mensen spreekt. De VOC is een stichting zonder winstoogmerk. Wij zijn geen belangenvereniging en doen niet aan branche-exclusiviteit.

De VOC is daardoor een netwerkclub met bijzondere mensen. Mensen die open staan voor een grote diversiteit aan zakelijke relaties. Dat zijn ondernemers met een groot of klein bedrijf, maar ook managers, directeuren en bestuurders.


Immers, ondernemen doe je niet alleen. Het is zeer waardevol om in je netwerk mensen te hebben die je kunnen adviseren, je de juiste weg kunnen wijzen of gewoon een tip of lead kunnen geven. De grote diversiteit geeft een frisse, andere blik en zorgt er voor dat ondernemen én netwerken nog effectiever wordt. 

Iedere deelnemer van De VOC kent deze doelstelling. Iedereen kan altijd het bestuur of andere deelnemers vragen stellen, advies vragen of zich laten introduceren. Dat kan bij een van de evenementen, maar ook daarbuiten.

Activiteiten
Wij organiseren elk jaar een aantal evenementen, steeds in dezelfde vertrouwde en warme format. Deze hebben allemaal een eigen karakter en zijn gericht op het vergroten van het zakelijke netwerk van de leden. Deze evenementen zijn toegankelijk voor leden én introducees.
Ook faciliteren en promoten wij activiteiten, openingen en evenementen van onze leden via de 'overige activiteiten'.

Op deze manier creëren wij met een beperkt aantal activiteiten een zeer waardevol en warm netwerk: en dat is nu precies de Kracht van de VOC!

Site en Ledenlijst
Op deze site is alle informatie over de leden terug te vinden. Via twitter, facebook en email worden leden en geïnteresseerden steeds op de hoogte gehouden. Ook maken we gebruik van de Linkedin-groep 'Netwerk De VOC' waarbij ook oud VOC-ers zijn aangesloten. 
 
Gastheer / gastvrouw
Voor onze evenementen zetten wij altijd onze 'gastheren' en 'gastvrouwen' in. Dat zijn leden met veel ervaring en kennis van de VOC. Zij zorgen er voor dat iedereen bij elk evenement warm wordt ontvangen en geïntroduceerd. Bij een eerste bezoek wordt u gekoppeld aan een van deze gastheren. Op deze manier ervaart iedereen dan ook direct dat deze manier van netwerken prettig én effectief is.

Meer weten? Neem contact op, wij vertellen u er alles over!

 

BaseNet 2021 ©