Het bestuur

Het bestuur bestaat sinds 2014 uit 4 vrijwilligers, elk met een andere zakelijke achtergrond. Zij hebben het oorspronkelijke idee van 2005 opgepakt en door ontwikkeld. 

Ardie Nillesen is ondernemer bij I-Flow-Optimize, Jan Gerrit Kroon is advocaat-partner bij Blue Legal, Geert Siefken is account manager bij ABAB en Robin Wensing is commercieel directeur bij Allinco. Ook hier dus veel diversiteit en genoeg energie en creativiteit om altijd leuke dingen te organiseren. Ideeën en tips zijn wel altijd welkom natuurlijk!

Natuurlijk op de manier die past bij deze tijd, een online platform dat ondersteunt waar het echt om gaat: kennen en verbinden! Daarnaast hebben we een LinkedIn besloten groepspagina en een levendige facebook VOC pagina.  Onze communicatie blijft daarop gericht; contact, contact en contact zijn de kernwoorden daarbij. Deze website ondersteunt dat, zodat het makkelijker wordt elkaar te ontmoeten, ook buiten de evenementen, kennis te delen, netwerken te delen, etc. etc. Schroom dus niet en pak die telefoon als wij iets voor u kunnen doen!
Op Linkedin hebben wij allemaal precies staan waarmee wij zakelijk actief zijn. Natuurlijk helpen wij u ook in onze bedrijven verder!

Bestuursleden:

Geert Siefken (voorzitter)ABAB Accountants en Adviseurs

Relatiemanager bij ABAB Accountants en Adviseurs en is als enige bestuurslid van De VOC geen ondernemer maar werkt hij in loondienst. Bij ABAB is Geert verantwoordelijk voor een mkb-klantenportfolio en voor new business. Hij weet als geen ander wat ondernemers bezighoudt en voor welke kansen en uitdagingen zij staan. Geert fungeert als sparringpartner voor zijn klanten en denkt proactief met hen mee. Hij is een persoonlijke bruggenbouwer en weet op een constructiever manier mensen binnen en buiten zijn organisatie met elkaar te verbinden. Hij houdt van creatief ondernemen en doet dit met een ongekende dosis plezier en energie. Geert heeft een passie voor kunst en cultuur. Deze passie in combinatie met zijn kennis en ervaring in de non-profitsector, maakt hem een waardevolle gesprekspartner voor iedere ondernemer in deze sector. Zijn uitgangspunt is ‘meer doen met minder’. Dit vertaalt zich in praktische adviezen tegen betaalbare tarieven.

Geert is een Bredase bourgondiër en houdt van het leven, is gelukkig getrouwd met Annemarie en heeft twee fantastische kinderen.  


Jan Gerrit Kroon - Blue Legal advocaten | adviseurs
Oprichter en mede-eigenaar van Blue Legal. Een juridisch kenniscentrum dat vanuit Breda haar klanten in binnen- en buitenland zakelijk juridisch adviseert en bijstaat bij het ondernemen van elke dag. Blue Legal werkt voor voor ondernemingen binnen de eigen specialisatie zodat iedere specialist ook echt een scherpe focus heeft. Die specialisties zijn arbeids-, ondernemings- en ICT-recht. Dat doet Blue Legal voor MKB-ondernemers én multinationals. Door de zakelijke achtergrond begrijpen de specialisten van Blue Legal het juridische probleem én het belang van de klant: een groot verschil! Blue Legal kent scherpe tarieven, een eigen webshop en voor veel juridische producten en procedures vaste prijzen. Ook dat is denken in oplossingen!

Jan Gerrit is ondernemer en netwerker pur sang, altijd op zoek naar datgene wat mensen bindt. Het is zijn vaste overtuiging dat dat in alle diversiteit van mensen en bedrijven vaak meer is dan men zich realiseert. 'Think global, act local' wordt steeds belangrijker en de VOC speelt daar in Zuidwest Brabant een grote rol in.

Jan Gerrit is fervent zeiler, zeilde ooit al eens rond de wereld, is vader van 2 kinderen en woont in Breda.


Robin Wensing - Allinco Systems
Robin is mede-eigenaar en commercieel directeur bij Allinco Systems. Het automatiseringsbedrijf in Breda kent 5 verschillende specialismes: IT diensten -CLOUD diensten – Hosted IP telefonie – Wi-Fi en IP Camera’s.
De kracht van Allinco Systems ligt in de integratie van producten, diensten en oplossingen waardoor op  IT gebied complete “turn-key” oplossingen  tot stand komen.
Wanneer u, als bedrijf, school of instelling, streeft naar een langdurige samenwerking met slechts één partner op IT gebied is Allinco Systems uw partner.  Door de juiste expertise nemen zij uw complete IT voor onze rekening. Door gebruikmaking van het Internet kunnen zij u “remote” snel en optimaal van dienst zijn.
 
Netwerken is net werken, het onderhouden van contacten en relaties kost tijd maar je zult zien dat je op de lange termijn beloont wordt. Als VOC lid vanaf het begin ben ik daarom ook trots tot het bestuur te mogen behoren en sta ik u graag ten dienst met mijn gehele netwerk.
 
Robin heeft een passie voor watersport, en besteed zijn vrije tijd graag op de golfbaan, woonachtig in Breda samenwonend met zijn Zweedse vriendin Anna en trotse vader van zoon Philip. 


Ardie Nillesen I-Flow-Optimize
Ardie is eigenaar van I-Flow-Optimize. Zij optimaliseert je gehele Sales apparaat. Overzicht, structuur en inzicht dat is de basis. Ardie
 
Dit betekent het inrichten van je sales organisatie, het ontwerpen van de structuur en processen waar nodig. De juiste mensen op de juiste plekken en ervoor te zorgen dat je sales activiteiten en klantgerichtheid soepel gaat lopen.  Hoe waardevol is het om inzicht in je klanten, hun behoeftes en omzet krijgen? Vanuit je basis de juiste klantsegmentatie opzetten, met bijbehorende afgestemde service level en sales methodieken. Hierdoor kan je buitendienst gericht en actief op pad gaan met de door hun voorbereide accountplannen en doelstellingen. Dit gaat zeker voor meer en rendabelere omzet zorgen.
 
Ardie is een enthousiast gedreven, mensgerichte en toegankelijke professional met flair en humor. Resultaat- en doelgericht met daarbij een hoog sociaal- en contactgerichtheidsgehalte.
 
Ardie is een actieve hockeyster, skiet graag en is recent ook op de golfbaan te vinden. Ze is moeder van dochter Stefanie en woont in Oosterhout.
 

BaseNet 2021 ©