Over de VOC

De VOC staat voor verbinden. Wij realiseren dat door zakelijke evenementen te organiseren waar op een gestructureerde wijze, in een warme en gastvrije omgeving, kennis wordt gemaakt en kennis wordt gedeeld. Door de grote diversiteit van de ca 275 aangesloten bedrijven is het een verrijking voor ieder bedrijf in Zuidwest Brabant dat nieuwe klanten wil bereiken! Actieve deelnemers zijn ondernemers, bestuurders en managers die de waarde van een krachtig netwerk beseffen. De kracht van de VOC is het samenbrengen van al die bedrijven om samen meer business te generen. Non-profit, resultaatgericht en volstrekt onafhankelijk!

Visie / Doel

De VOC heeft als enige doel het bevorderen van het netwerken tussen haar leden. Niet meer en niet minder!

Wij doen dit door het organiseren van effectieve zakelijke evenementen. Daarbij staat altijd het creëren en behouden van zinvolle zakelijke contacten... Lees meer.

Het bestuur

Het bestuur bestaat sinds 2014 uit 4 vrijwilligers, elk met een andere zakelijke achtergrond. Zij hebben het oorspronkelijke idee van 2005 opgepakt en door ontwikkeld.

Ardie Nillesen is ondernemer bij I-Flow-Optimize, Jan Gerrit Kroon is advocaat-partner... Lees meer.

Oprichters

De VOC is in 2005 opgericht vanuit de gedachte dat Breda een echt ondernemend netwerk nodig had. Onafhankelijk, non-profit en onmisbaar voor grote én kleine bedrijven die zich de waarde van verbinden en gunnen realiseerden. Die gedachte bracht drie gedreven... Lees meer.
BaseNet 2021 ©