Project X & Pre-vakantieborrel


We mogen en kunnen weer!

Nog niet helemaal alles, en we passen ons dus nog wel even aan en houden het lekker buiten, maar toch, de VOC gaat er weer voor! En met dit weer, wat wil je nog meer! :-)

We beginnen goed, bij een verborgen pareltje in de stad in de Belcrum. Daar waar het groeit, bloeit en boeit, daar waar bijzondere dingen tot stand komen door samen te werken, en dat is precies waar de VOC ook voor staat. 

We gaan naar de Creatieve broedplaats Electron voor een proeflokaal in het creatieve hart van de stad.

De avond staat in het teken van ontmoetingen: elkaar na een lange tijd weer zien en bijpraten, maar ook de ontmoeting met kunst en cultuur. Zo vertelt Electron over het (door)ontwikkelen van een broedplaats met ateliers, horeca en events en lopen we langs diverse hotspots in het gebied. Uiteraard allemaal onder het genot van een bourgondische hap en borrel. Je verwacht het niet. Ontspannen op een bijzondere plek, dat delen we graag met jullie. 

datum: donderdag 24 juni
locatie: MotMot Gallery, Belcrumweg 19

inloop: 17.00 uur
start programma: 17.30 uur
Einde avond: 22.00 uur. 
Vergeet je zonnebrand en parasol niet


Ook deze keer werken wij er weer keihard aan om dit evenement tot een succes te maken voor alle leden en we willen je daar dus graag bij hebben! We hebben (helaas) nog maximaal 50 plaatsen, dus ben op tijd met aanmelden. Parkeren kan om de hoek op de kade of bij de watertoren.

Eventuele bijzonderheden, zoals naam van een introducee, eventuele dieetwensen, etc. kun je per mail aan ons doorgeven.

Veel groeten, en heel graag tot dan!

donderdag, 24 juni 2021
 
BaseNet 2022 ©