VOC Ondernemersdiner 2020Achteraf tegen beter weten in, hebben we de beslissing over het door laten gaan van VOC Ondernemersdiner uitgesteld tot de persconferentie van gisteravond. 

En helaas; voor het eerst sinds 2005 is er dit jaar geen VOC Ondernemersdiner maar een VOC Stay at Home diner! Dat doen we op de aangekondigde datum van donderdag 5 november om 17:45 uur. 

We hopen dat het goed gaat met iedereen, dat je gezond bent en blijft en goed voor elkaar zorgt. Denk er aan dat ook nu de VOC jou verder kan helpen, of het nu te stil of juist te druk is in je business. Aarzel niet om contact te zoeken met ons of met elkaar!

Samen met Hotel Princeville zorgen wij ervoor dat je op 5 november de avond heerlijk thuis kunt beginnen in en met je eigen bubbel(s)! Vanaf 17:45 uur staat de VOC-Zoom-toast open en heffen we op afstand maar wel verbonden het glas op elkaars gezondheid een heerlijke ontspannen avond thuis met een heerlijke toast:
-    Zalm met toast
-    Ham met toast
-    Humus met toast.
De borrel staat open voor iedereen, we zien je graag in grote getale op https://us02web.zoom.us/j/82214588527?pwd=c25INWNCT3RkYUZoc1pZbEo1VkdLQT09

Vanaf 18:15 uur kun je dan thuis met je huisgenoten genieten van 3 heerlijke koude schotels. Je hebt de keuze uit 3 verschillende (allemaal mag natuurlijk ook):
-    Een vleesschotel voor landrotten
-    Een visschotel voor Zeemannen
-    Een heerlijke vega schotel voor het lekker

Meld je uiterlijk 4 november 12:00 uur aan per mail en geef je wensen door, dan zorgen wij dat je donderdag 5 november een heerlijke avond hebt!

Het diner bestaat uit:
-    Hapjes + toast
-    schotel naar keuze
-    Fles wijn of Prosecco naar keuze
Dit alles voor een Corona vriendelijke VOC ledenprijs van € 25,- (excl.) per persoon. Iedere persoon extra kan, voor deze ene keer, tegen dezelfde VOC-leden prijs mee-eten!

Hoe regelen we dit?
Reply op deze email met onderstaande gegevens ingevuld:
-    Aantal personen vlees:
-    Aantal personen vis:
-    Aantal personen vega:
-    Aantal Wijn rood: 
-    Aantal Wijn wit: 
-    Afhalen ja/nee
-    adres:
(Heel belangrijk bij bezorgen: vermeld het aflever-adres. We gaan ons uiterste best doen alles op tijd bij iedereen te krijgen (als je in Breda woont), het kan zijn dat je het toch moet halen. Maar allee, dan ben je er wel weer even (verantwoord) uit! :-) Je hoort het dan op tijd.)

Je mag het ook komen halen bij Princeville, op donderdag tussen 12:00-13:00 uur.

Veel meer info en foto's van onze eerdere evenementen vind je op onze website en dedicated Facebook-pagina.
Ervaar de kracht van De VOC, tot de 5e!

 
donderdag, 5 november 2020
 
BaseNet 2021 ©