Breda PhotoEen unieke kans! Bijzondere tijden of niet, de VOC zorgt ervoor dat je de leuke dingen kunt blijven doen en elkaar kunt blijven zien. Informeel, ontspannen én voor de fun. Want dan leer je elkaar echt kennen. Waar de rest stopt, gaat de VOC verder;  dat is ook nu nog steeds de VOC! 

Ook BredaPhoto gaat dit jaar toch door, petje af. En dat steunen wij graag met onze aanwezigheid en promotie. En omdat bij de VOC ook het Bourgondische hoog in het vaandel staat, doen we dat natuurlijk op een culinair verantwoorde manier.

Dus, op woensdag 16 sept om 18:00 uur zien we je graag bij BredaPhoto Culinair. We ontvangen je dan graag met een drankje en hapje bij het voormalige PTT-gebouw (exacte plek volgt), om vervolgens een rondleiding te krijgen langs de foto's op de verschillende locaties, waarna we in de Grote Kerk lekker afsluiten. We worden verwend door Pim Elbers en zijn team van Culinice. Op de site van BredaPhoto kun je alvast een voorproefje zien; indrukwekkend!

Afstand houden etc. is hierbij allemaal goed mogelijk, dus het is conform de RIVM-richtlijnen. 

De investering is € 37,50 voor leden, € 65,- voor introducees (excl. btw).
Eventuele bijzonderheden, zoals naam van een introducee, eventuele dieetwensen, etc. kun je per mail aan ons doorgeven.

Het wordt een hele bijzondere avond, met een bijzonder festival, de wereld draait gewoon door en genieten mag (en moet!) nog steeds, dus meld je snel aan!

PS:
1. Noteer ook alvast de datum voor ons VOC Ondernemersdiner in je agenda: 5 november.
2. De Business dagen zijn afgelast. Samen met de Issue zorgen wij ervoor dat we elkaar toch kunnen ontmoeten tijdens de Issue Events. Die zijn op 20 september en 13 december. We hebben zelfs geregeld dat je 20/9 nog kunt deelnemen, op 13 december willen we er graag met ons traditionele VOC-plein ouderwets knallen. Bel Bjorn Knapen (06-24972114) voor meer informatie en deelname. Je bent sowieso van harte Welkom!
3. De VOC is de komende edities ook uitgebreid aanwezig in de Issue Magazine
4. We verwelkomen graag nog meer nieuwe leden, jong en oud, als lid van de leukste netwerkclub van Breda. Dus neem je buurman/-vrouw, klant, sportmaatje, etc. mee! Iedere beslisser met humor zal zich thuis voelen! De Issue Events zijn daar een mooie gelegenheid voor, net als BredaPhoto.
5. Je zult ons ook in andere uitgaves en online vaker tegenkomen de komende tijd. We zien je ook daar gaat terug en deel het door!
woensdag, 16 september 2020
 
BaseNet 2021 ©