VOC zeilen 2020We zijn volgeboekt. Natuurlijk hebben we je er wel graag bij, dus bel of mail even als je toch mee wil.

Op 3 september is het zover: de VOC Zeildag 2020! De corona-onrust neemt toe, er zijn veel verschillende signalen over risico's en besmettingen, maar zoals het nu lijkt is het mogelijk om binnen de RIVM-richtlijnen de zeildag door te laten gaan, zij het in aangepaste vorm. Dat betekent minder mensen per boot en het afsluitende diner niet traditioneel in het restaurant. Dat laatste vullen we natuurlijk wel op een bijzondere en lekkere manier in.
We gaan er vanuit dat iedereen de richtlijnen kent en respecteert, en dus niet meegaat bij klachten etc.

VOC-Programma 17 september:

13:00 Aankomst Jachthaven Bruinisse / Aquavitesse (Jachthavenweg 74, Bruinisse)
13:30 Trossen los
17:30 Terug in de haven
18:00 Diner
21:00 Terug in Breda.

Investering:

De bijdrage in de kosten is € 55,- (excl.). Er zijn 24 plaatsen en vol = vol! Leden gaan voor bij de aanmeldingen, introducés betalen de kostprijs € 75,- (excl.).

Details voor de deelnemers:

We gaan voor een relaxed dagje zeilen. De VOC zou de VOC niet zijn als we, naast lekker weer, ook niet de rest tot in de puntjes geregeld zou hebben. Natje en droogje: in alles is voorzien.

We verzamelen i.v.m CoronaNIET bij Princeville, maar direct bij de locatie in Bruinisse. 

We zeilen op de Grevelingen, het grootste zoutwatermeer van Europa. Maar wel heerlijk beschut, dus deelname is voor iedereen mogelijk. Ervaring en zeebenen zijn niet vereist, een goed humeur wel. Er zijn genoeg ervaren zeilers. Afhankelijk van windkracht en –richting kiezen we de route en bestemming. Zonnebrand en een winddichte trui of jack zijn aan te raden. Zorg voor schoenen met een stroeve zool (niet zwart). We houden het informeel, dus korte broek is toegestaan :-).

donderdag, 17 september 2020
 
BaseNet 2022 ©