VOC Golfdag 2020Wanneer: Donderdag 4 juni 2020, 15:00 - 20:00 uur
Waar: Golfpark De Haenen, Teteringen 
 
Yes, we mogen weer!!!

Wij vonden het erg moeilijk om af te wachten, om elkaar niet te ontmoeten, om alleen maar te skypen, teamen en Zoomen.  Elkaar zien, steunen, helpen maar vooral ook lachen en genieten van de mooie kanten van het (zakelijke) leven doe je het liefst bij en met elkaar. Knallend. Bruisend. Daar staat de VOC voor!
Iedereen die zijn contributie al betaald heeft, zal daar binnenkort ook het sprankelende bewijs van zien :-). Of heeft dat al gehad 🥂!

Nu er duidelijkheid is over de risico's en mogelijkheden, hebben we gelijk een nieuw programma voor jullie gemaakt. Uiteraard met toepassing van alle regels en natuurlijk met inachtneming van de RIVM-richtlijnen en adviezen.

We beginnen op 4 juni bij ons lid Rieks Lambers van Golfpark De Haenen. Rieks en zijn team hebben het zo geregeld, dat we veilig kunnen golfen en bijpraten. Alles is buiten, dus houd de weersvoorspelling in de gaten en kleed je er op!  
De ontvangst en flights zullen we strak plannen, zodat de groep klein blijft en er voldoende afstand zal zijn. Voor de niet-golfers is er weer de VOC-clinic, waar je op een echt leuke manier de technieken leert. 
Na afloop zorgen we voor een lekkere borrel en maaltijd; daar zijn ook de overige leden van harte welkom

Bijzonder VOC & Covid-proof programma:
14:50 uur aankomst eerste flight
14:50 uur aankomst clinic deelnemers
15:00 uur - start 9 holes golf 
                - start clinic
17:30 uur binnenkomst eerste spelers
                   borrel met een hapje aan tafel
18:00 uur aanvang BBQ 

Ontvangst
Alle deelnemers krijgen van te voren hun starttijd door. Graag 10 minuten voor het tijdstip van je starttijd arriveren en gelijk naar de juiste locatie gaan:
- de golfers gelijk door naar hole 10. Daar krijgen zij een drankje en een hapje mee voor in de baan.
- Clinic deelnemers lopen gelijk door naar de golfschool en ontvangen daar een drankje en een hapje.
- de borrel/bbq-deelnemers kunnen de aanwijzingen opvolgen naar het VOC-terras 
Degenen die niet golfen kunnen een clinic volgen. Zij maken kennis met de grondbeginselen van golf en zullen op een leuke wijze gaan oefenen met de verschillende technieken

Extra:
Iedereen weet het: als je ook maar iets van ziekte-verschijnselen hebt, of in je nabije omgeving zo iemand hebt, kom niet!!! We weten dat de verleiding groot is, maar wij zorgen er wel voor dat je alles te zien en te horen krijgt.

We zijn er vroeg bij, en daarom zullen er ongetwijfeld nog dingen veranderen. Dit vraagt van iedereen grote flexibiliteit maar we weten zeker dat het weer een top VOC-event wordt! 

Prijs:
VOC leden all-in €  45,-. Ben je lid van De Haenen (mail dit dan s.v.p.) dan krijg je € 25,- korting. Introducees betalen € 75,- . Dit is ook de no-show fee. Voor de Borrel & BBQ is de prijs € 35,- resp. € 65,-. Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
 
Aanmelden:
Log in op de site of stuur een mail naar info@devoc.eu Als je mee wilt doen aan de Clinic, meldt dat dan s.v.p. ook per mail. 


 
donderdag, 4 juni 2020
 
BaseNet 2021 ©