VOC Golfdag 2019VOC 9 holes Golf - Toernooi

Wanneer: Woensdag 22 mei 2018, 14:30 - 21:00 uur
Waar: Landgoed Bergvliet
 
Het inmiddels legendarische VOC Golftoernooi is een klassieker geworden. Ook in 2019 gaan we dus knallen met die ballen!
En natuurlijk lekker eten en drinken! Leuk en goed voor golfers en niet-golfers.

Want ook Is golfen niets voor jou, dan toch is deze middag voor jou hét moment om tijdens de Clinic met andere VOC’ers te ervaren óf golven nou zo leuk is. Golven is niet alleen sporten maar ook een ontspannen manier van netwerken. De ervaren golfers onder ons kunnen dan ook gelijk met elkaar de baan op.

Wij organiseren het dit jaar bij ons lid Marco van Dijnsen van Landgoed Bergvliet. Hij zorgt samen met een aantal leden en sponsoren weer voor een echte en unieke VOC Golfdag. Je kunt ook alleen aan borrel en diner deelnemen.

Het VOC – programma:
14.30 uur             : Ontvangst met koffie – uitleg en indeling
15.00 uur             : Start Clinic / Start (9 holes) wedstrijd (graag vooraf per mail je keuze aangeven)
19.00 uur             : Borrel  en Diner / prijsuitreiking
21.00 uur             : Einde van de mooiste netwerkdag van de week!

Prijs:
VOC leden all-in €  45,-. Ben je lid van Bergvliet, dan krijg je een korting (stuur dan s.v.p. mail). Voor aspirant-leden hebben we speciale afspraken, neem daarvoor contact op! Niet-leden betalen € 75,-. Dit is ook de no-show fee. Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
 
Aanmelden:
Log in op de site of stuur een mail naar info@devoc.eu Als je mee wilt doen aan de Clinic, meldt dat dan s.v.p. ook per mail. 

Graag tot 22e mei!
woensdag, 22 mei 2019 | Oosterhout
 
BaseNet 2021 ©