De grote VOC reünie - Ginneken Braderie
 Het nieuwe werkjaar goed beginnen doe je bij de VOC! En waar kun je dat beter doen dan bij de Braderie in het Ginneken; een bijzondere plek voor onze VOC.
 
Dit speciale zomerfeest staat in het teken van succes! Hoe is het al die leden van de afgelopen jaren vergaan? Waar zijn terecht gekomen? Hoe dat bedrijf nou? Alle leden en oud-leden zijn van harte uitgenodigd om elkaar er alles over te vertellen tijdens de Grote VOC Reünie op woensdag 15 augustus, 17:30-19:30 uur, tijdens de feestelijke start van de Braderie.
 
Nodig vrienden, collega’s, klanten, prospects en relaties uit om mee te genieten van de bijzondere sfeer en kracht van de VOC!
 
Een speciale gelegenheid verdient een speciale prijs:
Leden: 10,-
Oud-leden: 20,-
Introducees: 30,-
Wie alsnog lid wordt, betaalt slechts 10,- (alles excl. btw).
Natuurlijk doen we dit bij ons lid Café Sientje van Annet Gebbe, Ginnekenweg 334. Wij zorgen voor leuke mensen, live muziek, een bijzondere entourage en weer een top-avond. Het enige wat jij hoeft te doen is komen en genieten!
 
Aanmelden kan via de site of per mail naar info@devoc.eu.
 
De VOC is nog steeds non-profit, daarom kunnen we zulke leuke dingen voor zo’n leuke prijs doen. Kun je onverhoopt toch niet, laat het dan vooraf weten, anders zijn de we genoodzaakt de kostprijs als no-show fee in rekening te brengen en dat vindt niemand plezierig.
 
Meld je snel aan, geniet van je vakantie en heel graag tot 15 augustus!!!
 
woensdag, 15 augustus 2018 | Breda
 
BaseNet 2021 ©