VOC Bond's dinner 2017Er is maar 1 gevangenis ter wereld waar James Bond niet uit ontsnapt is en ook niet zou willen ontsnappen. Welke? De Koepel in Breda natuurlijk. De mooiste gevangenis in de mooiste stad.

Een betere en specialere locatie voor ons Ondernemersdiner in het Bond-jaar 2017 hadden we ons niet kunnen wensen. Samen met onze nieuwe leden Futuredome Events en Cookaholics gaan we er voor jullie VOC-leden een hele bijzondere en exclusieve avond van maken.

Waar:           De Koepel Breda
Wanneer:    Donderdag 23 November
Tijd:             18:00 – 22:30 uur
Investering: € 35,- (excl. btw) all-in Het diner is zoals altijd members-only! Toch mee doen? Dan kan en dan word je gelijk lid. 
Uiteraard is er geen betere gelegenheid om in 1 keer zoveel nieuwe en inspirerende mensen te ontmoeten. Je kunt het bij je aanmelding gelijk regelen.

Het wordt opnieuw een bijzondere avond, inclusief een blik achter de schermen van deze bijzondere locatie. Zorg dus dat je op tijd bent, zowel met aanmelden als op de avond zelf. Parkeren kun je op het Chasseveld of in de parkeergarage van Het Turfschip.

En vergeet niet, bij de VOC zorgen wij voor de evenementen en de beste omstandigheden om elkaar te leren kennen, het enige wat jij zelf hoeft te doen is jezelf en je bedrijf promoten. Als wij daar bij kunnen helpen, laat het horen!

​Eventuele bijzonderheden, zoals dieetwensen etc., kun je per mail aan ons doorgeven. 

Veel meer info en foto's van onze eerdere evenementen vind je op onze website en dedicated Facebook-pagina. 
Aanmelden kan via de site of per mail!


Ervaar de kracht van De VOC, tot de 23e!
 
donderdag, 23 november 2017
 
BaseNet 2021 ©