VOC Bond Rally 2017
Bond,

Listen to this NewAssignment from VOC MI6 HQ.
It will not be send again.

M.
And for christ sake, please behave youself this time.

Ook in 2017 organiseren wij weer de, inmiddels beroemde, VOC Rally! Dat wordt weer heel bijzonder! Wilt u zien hoe het er in 2016 aan toe ging? Zie de foto's op de site!

Wij beloven u een uitdagende puzzeltocht langs prachtige locaties, gevarieerd met tussentijdse activiteiten, een heerlijke lunch en een voortreffelijk diner bij de finish.

Zondag 11 juni 2017 verwelkomen we jullie vanaf 09:30 uur met koffie en broodjes. Rond het middaguur zullen we genieten van een lekkere lunch. De finish zal omstreeks 17:00 uur op een unieke locatie plaatsvinden.

Onder het genot van een borrel en lekkere hapjes zal vervolgens de prijsuitreiking starten. Aansluitend gaan we met z’n allen gezellig aan tafel.
 
De winnaar van deze prachtige puzzeltocht is o.a. verzekerd van een mooie grote wisseltrofee, daarnaast hebben we een pechvogelprijs en een prijs voor de meest bijzondere deelnemer. We hopen op veel unieke auto’s, maar ook gewone auto’s, vrachtauto’s motoren, campers en hovercrafts zijn natuurlijk van harte welkom.
 
Introducees zijn meer dan welkom. 
Heb je een vriend, vriendin, kennis of oom met een gave, mooie, oude, lelijke of exclusieve auto, dan mag jij hem of haar introduceren.

Deelname en kosten: 
De totale kosten voor dde hele dag (inclusief lunch/drank/hapjes/activiteiten/netwerken en het diner op de fantastische eindlocatie) bedragen € 40,-.  De prijs voor alleen de finish, borrel en diner is € 35,- (prijzen p.p. excl. BTW).
 

Voc Rally

Inschrijven
Leden kunnen zich straks inschrijven via de website door daar op aanmelden te klikken. Introducees kunnen een mail sturen naar info@devoc.euHet aantal startbewijzen is beperkt, dus zorg dat je er op tijd bij bent! Ook zonder auto kun je meedoen, stuur dan een email dan zorgen wij voor een plek.

zondag, 11 juni 2017
 
BaseNet 2021 ©