De VOC Rally 2015!

VOC Rally 2015
Ook dit jaar nodigen wij u graag weer uit voor het spectaculairste evenement van het jaar.
De VOC Rally 2015!

VOC Rally 2015Wij beloven u een uitdagende puzzeltocht langs prachtige locaties bij onze zuiderburen gevarieerd met tussentijdse activiteiten, een heerlijke lunch en een voortreffelijk diner bij de finish.
Zondag 7 Juni verwelkomen we jullie vanaf 09:30 uur met koffie en broodjes bij Hotel Princeville. Rond het middaguur zullen we genieten van een lekkere lunch. De finish zal omstreeks 17:00 uur op een unieke locatie plaatsvinden. Onder het genot van een borrel en lekkere hapjes zal vervolgens de prijsuitreiking starten. Aansluitend gaan we met z’n allen gezellig aan tafel. Rond 20:00 zullen we gezamenlijk afsluiten.
 
De winnaar van deze prachtige puzzeltocht is o.a. verzekerd van een mooie grote wisseltrofee, daarnaast hebben we een pechvogelprijs en een prijs voor de meest bijzondere deelnemer. We hopen op veel unieke auto’s, maar ook gewone auto’s, vrachtauto’s motoren, campers en hovercrafts zijn natuurlijk van harte welkom.
 
Introducees zijn meer dan welkom. 
Heb je een vriend, vriendin, kennis of oom met een gave, mooie, oude, lelijke of exclusieve auto, dan mag jij hem of haar introduceren.

Deelname en kosten:
De totale kosten voor dde hele dag (inclusief lunch/drank/hapjes/activiteiten/netwerken en het diner op de fantastische eindlocatie) bedragen € 40,-.  De prijs voor alleen de finish, borrel en diner is € 35,- (prijzen p.p. excl. BTW).

Onze leden Hotel Princeville, Blackhorse en 12Connect hebben zich gelijk gemeld als sponsor! Om zo'n evenement mogelijk te maken, zijn zij onontbeerlijk!!!
 

Voc Rally


Inschrijven
Leden kunnen inschrijven via de website door daar op aanmelden te klikken. Introducees kunnen een mail sturen naar info@devoc.euHet aantal startbewijzen is beperkt, dus zorg dat je er op tijd bij bent! Ook zonder auto kun je meedoen, stuur dan een email dan zorgen wij voor een plek.

 


We hopen als bestuur van de VOC je als team op 7 juni te mogen begroeten en wensen jullie natuurlijk een zeer sportieve, spannende en vooral gezellige dag toe.

Hieronder vind een overzicht met een selectie van de deelnemers.

zondag, 7 juni 2015 | Breda
 
BaseNet 2021 ©