Agenda 2021

In 2021, het jaar dat Corona verdween, doen we het volgende:

Helaas helaas kon ons eerste knal-event van 2021 dus niet doorgaan. Maar we gaan er heel hard vanuit, optimistisch zijn en blijven we!!

En dat doen we ASAP. Elkaar zien, spreken, borrelen, sparren, dollen, netwerken, helpen, enz., daar staat de VOC voor. En daar gaan we ook in 2021 weer het onderscheid in maken. Want, de VOC is en blijft het enige echte Informele zakelijke netwerk van Breda! Al ruim 15 jaar verbinden wij ondernemers en ondernemende mensen, al 15 jaar zorgen wij ervoor dat je de goede mensen leert kennen. Zakelijk en privé, jong en oud, politiek en commercieel, noem maar op.  
 
Ras-optimisten als we zijn hebben we nu er beweging is voor 2021 weer een spetterende agenda gemaakt  
  • 15 april: het Grote Bevrijdingsconcert. We mogen weer. Op de plek waar het allemaal begon vieren we dat groots! Vrienden, collega’s, familieleden, iedereen is welkom! Wij zorgen voor een veilige omgeving. 
  • 19 mei: de VOC Golfdag. Beroemd en berucht. Lekker buiten elkaar beter leren kennen en een balletje slaan. 
  • 24 juni: Project X en pré-vakantie borrel. Een bijzondere blik op onze mooie stad. Stilzitten is er ook deze keer niet bij. 
  • 8 september: Back-to-Work en Zomerborrel: op een exquise locatie starten we een nieuw werkjaar zoals alleen de VOC dat kan. 
  • 23 september: Yes, de VOC Zeildag. Met elkaar lekker uitwaaien, bijpraten en plannen maken met verse mosselen als afsluiting!  
  • 11 november: het VOC Ondernemersdiner, op de mooiste datum die je je als Brabander, import of niet, kunt wensen. Clubhuis Hotel Princeville zorgt weer voor een diner om te watertanden. Laat je daardoor echter niet afleiden van elkaar! 
  • En, natuurlijk participeren we weer in het Issue Event 2021 zodra ook dat weer mogelijk is. Een unieke manier om op een hele informele maar wel zakelijke manier ook weer nieuwe contacten te leren kennen. Want daarmee maak je het verschil!  
Want, dat is waar we voor staan en het onderscheid blijven maken; bij de VOC kom je met jezelf, voor jezelf en ben je jezelf. Dat gunnen we graag meer mensen, dus we vragen iedereen bij de evenementen in 2021 collega’s, klanten of vrienden mee te nemen zodat we kunnen blijven delen. Hou de moed erin, laat je niet kisten en aarzel niet om ons te contacten als we je kunnen helpen. Want, ook nu staat de VOC voor je klaar.
 
----

In 2020, de VOC bestaat 15 jaar!, hebben we het volgende in petto!

12 maart: Eten opnieuw uitgevonden
15 mei: VOC Stay Positive Bubbels
14 mei: VOC Golfdag bij De Haenen I.v.m. Corona verplaatst naar 4 juni
30 juni: Spaanse sferen bij de Vuelta Afgelast i.v.m. Corona
2 juli: Walking Festival Dinner
3 september: VOC Zeildag
16 september: Breda Photo Culinair
5 november: VOC Ondernemersdiner
25 + 26 november: WB-Businessdagen Afgelast i.v.m. Corona

Extra Activiteiten:
20 september VOC op Issue Event bij Van Hooijdonk
13 december VOC op Issue Event bij Knook Landrover
---

Ook in 2019 gaat de VOC weer een stap verder! 

Wij zorgen voor bijzondere evenementen met maar één doel: zorgen dat jullie elkaar persoonlijk beter leren kennen op een ontspannen en informele manier! Altijd uniek, en steeds onder leiding van onze zeer gewaardeerde gastheren.

Wij geloven dat daarin de beste basis ligt om uiteindelijk ook goed en prettig zaken met elkaar te doen. Niet wekelijks, niet maandelijks, niet met saaie sprekers, gewoon met elkaar!
Wij zorgen voor de bijeenkomsten én een leuke avond, de rest komt vanzelf. Think Global, Act Local geldt net als vroeger nog steeds bij de VOC!

Dat kunnen we niet alleen, daar hebben we jullie voor nodig! We hebben een aantal van jullie al gesproken over jullie wens voor de VOC in 2025 en dat heeft al veel mooie ideeën opgeleverd, die zie je al terug in de agenda. We komen jullie binnenkort om nog meer ideeën en creativiteit vragen! 
Neem relaties, klanten en leveranciers mee om ze te laten kennis maken met de kracht van de VOC, dat is voor iedereen goed.

Het programma voor 2019:

24 januari: het Nieuwjaarsevent
21 maart: de Culinaire happening
22 mei: de Golf-dag
21 juni: de VOC Rally
29 augustus: Het grote zomerfeest
25 september: Zeilen!
7 november: Het traditionele VOC Ondernemersdiner 

---

Het programma voor 2018:

25 januari: Nieuwjaars Diner 'On top of Breda': heerlijk dineren op hoog niveau op een van de meeste gehate plekken van Breda. Nieuwsgierig? De uitnodiging volgt binnenkort!

28 maart: Bredaas Borrel Bowlen in Breepark: Klinkt banaal, maar is met de VOC een garantie voor veel contacten én veel plezier.

23 mei: Het VOC 9 holes Golf - Verwen toernooi. Met een Chef de golfbaan op. Alleen voor echte VOC-ers.

22 juni: De VOC (water) rally. Een unieke ervaring, ook voor landrotten.

15 augustus: De Grote VOC - Reünie. Het feest der herkenning voor alle leden en oud-leden van de VOC. Waar anders dan tijdens de Braderie in het Ginneken.    

27 september: VOC Zeilen 2.0

25 oktober: Het aloude, bekende en nimmer overtroffen VOC Ondernemersdiner.

Noteer deze data alvast in je agenda (onder een klein voorbehoud: niet alle locaties kunnen nu al met zekerheid zo ver vooruit plannen). Met jullie input kunnen we nog meer doen, dus heb je ideeën, laat horen!
Wil je de uitnodigingen voor de evenementen ontvangen, schrijf je dan hier in.
BaseNet 2021 ©